Lafuma Designfåtölj Pop Up XL “Amsterdam"

Unik komfort i XL

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Ojämförligt bekväm, praktiskt taget hopfällbar, robust och väderbeständig: pop-up-fåtöljen ‘Amsterdam' i XL-format imponerar inte bara med dessa egenskaper, utan sätter också unika accenter när det gäller design & färg. Med sin extra breda sits och höga ryggstöd garanterar den omedelbar avkoppling - oavsett om det är på balkongen, terrassen, i trädgården eller på stranden.

Ramen av högkvalitativa lackerade stålrör i HLE-kvalitet är särskilt robust, motståndskraftig mot deformation och är UV-beständig. Trots sin bekväma storlek kan den fällas ihop snabbt & enkelt tack vare en genialisk fällmekanism med patenterade elastomerleder. Den kompakta hopfällbara konstruktionen gör också att den kan stuvas undan för att spara utrymme och är lätt att transportera.

Det avtagbara överdraget av innovativt Airlon®-material är särskilt mjukt och gosigt. Det särskilt slitstarka och lättskötta materialet av 100 % polyester (maskintvättbart) har dessutom en utmärkt UV- och väderbeständighet.

Leverans inkl. transportband.

Varumärken: Lafuma
Mer information

Material:

Lafumas garantivillkor

svenska recensioner skriven för Lafuma Designfåtölj Pop Up XL “Amsterdam"

Liknande produkter:

  Kunder har även köpt:

   Vi arbetar klimatneutralt

   Vi undviker koldioxidutsläpp där det är möjligt. Vi kompenserar för resten genom ekosociala projekt.

   Läs mer

   Ram: Acier-Steel, Lackerat stålrör (HLE), Ø 16 mm
   från 890 kr Gratis*
   från 0 kr 109 kr
   • DHL Express
   • Fraktföretag
   • UPS Standard
   • Fedex Economy
   * Dessa fraktavgifter gäller för standardfrakt. Det kan tillkomma ytterligare kostnader, t.ex. på grund av produkternas vikt, storlek eller egenskaper. Du hittar denna information direkt i produktbeskrivningen.