Om bloomling

Välkommen till vår vackra trädgård!

Vårt hjärta slår grönt och det är vårt mål att hjälpa dig att göra det bästa av din trädgård, uteplats, balkong eller fönsterbräda! Med våra färgglada och ofta hållbara och ekologiska produkter strävar vi efter att göra världen lite vänligare och grönare.

Vi har underbara produkter för trädgården, som högkvalitativa fröer, trädgårdsredskap, planteringskrukor, bekämpningsmedel och tillbehör. Vi har även innovativa produkter för hushållet, från praktiska prylar till charmiga dekorationer.

  • Vårt noggrant sammanställda sortiment innehåller allt en trädgårdsmästares hjärta önskar.
  • Vi erbjuder högkvalitativa fröer och trädgårdsprodukter.
  • Vi förlitar oss på ekologiska och hållbara produkter.
  • Vi är fast beslutna att lösa dina frågor och önskemål.
  • Utmärkt service och snabb leverans är en självklarhet för oss.

Hur allt började...

Som en växt som ständigt vårdas har bloomling vuxit med tiden. Uttänkt av en passionerad amatörträdgårdsmästare som ständigt letade efter högkvalitativa trädgårdsprodukter, har bloomling snabbt utvecklats till en färgstark onlinebutik med ett varierat utbud av produkter för hemmet och trädgården. Idag är vi ett litet team av trädgårdsentusiaster med en stor kärlek till allt grönt. Vårt mål är att tillsammans med dig få din trädgård att blomma och förvandla ditt hem till en grön oas.

Vi arbetar ständigt med att göra bloomling ännu bättre och att hitta nya och innovativa produkter. Vi har många användbara tips och tricks, samt djupgående kunskaper för att perfekt komplettera vårt underbara sortiment av produkter. Vi vill göra bloomling till ett paradis för alla passionerade hobbyträdgårdsmästare.